Începând cu 2 Mai 2022, toți cei ce-și doresc o proprietate de la dezvoltatorul imobiliar ARED, o pot achiziționa și prin Agenția imobiliara ACASĂ, exact în aceleași condiții ca de la ARED.

Parteneriatul își propune sa maximizeze și să pună în slujba clientului final punctele forte ale celor două companii: atât profesionalismul, încrederea și calitatea oferită de dezvoltatorul imobiliar ARED, cât și experiența în dezvoltarea de soluții personalizate și rapide purtând marca agenției imobiliare ACASĂ.

Clienții ce vor dori să achiziționeze apartamente ARED prin agenția imobiliară ACASĂ nu vor plăti comision. Aceștia au opțiunea de a obține informații despre produsele ARED atât la biroul agenției din Arad, Bulevardul Decebal Nr. 2 (Parter Clădirea Proiect SA) cât și la biroul de vânzări ARED din Calea Aurel Vlaicu Nr. 14.

Consultanții agenției imobiliare ACASĂ, pe lângă obținerea finanțării unui apartament nou ARED, se pot ocupa și de vânzarea apartamentelor vechi sau altor proprietăți imobiliare deținute de către clienții ce doresc să-și achiziționeze un alt imobil.

Cu proiecte imobiliare dezvoltate în Arad și Oradea, ARED este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Arad. Până în momentul acesta, ARED a construit și a vandut peste 3.000 de apartamente în cele două județe, numărul cartierelor dezvoltate de-a lungul timpului ridicându-se la 9. Cel mai recent proiect imobiliar reprezintă o premieră față de tot ceea ce s-a realizat până în prezent, acesta fiind un cartier complex (apartamente, case, teren de casă, spații agrement) situat în inima orașului Arad, din imediata vecinătate a Atrium Center și a stadionului UTA. Noul cartier ARED va oferi tinerilor și familiilor care vor alege această locație un mediu sănătos în care calitatea locuirii este pusă în prim plan. Siguranța familiei, sentimentul de apartenență la o comunitate activă și modernă dar și prețurile avantajoase de achizitie și costurile scăzute de întreținere sunt tot atâtea atuuri pe care ARED le oferă clienților săi.

În același timp, Agenția ACASĂ – deși este un brand nou pe piața imobiliară arădeană – deține deja un portofoliu impresionant de proprietăți și operează cu o echipă formată din profesioniști cu experiență îndelungată în tranzacții imobiliare. Într-o piață concurențială tot mai dezvoltată, agenția ACASĂ a ales să pună preț pe două valori fundamentale: oferirea unei experiențe care sa reflecte “cei 7 ani de acasă” în relația cu clienții dar și dezvoltarea de soluții individualizate bazate pe profesionalismul și pasiunea consultanților imobiliari.

FLORIN Moș, CEO ACASĂ Arad: “Această colaborare va avea ca rezultat o îmbunătățire a serviciilor oferite de către ambele companii, cu efect pozitiv în special pentru clienții ce doresc să achiziționeze un apartament nou și să vândă o proprietate veche. Îi așteptăm cu drag să ne contacteze la biroul nostru de lângă Primăria Arad, Bulevardul Decebal Nr.2, Parter (Clădirea Proiect SA), la numărul de telefon 0724 200 000 sau să ne viziteze site-ul www.AcasaArad.ro.”