PARCELE TEREN

Locuințele individuale sunt organizate într-un cartier modern de case amplasate în zona nordică.

Locuințele colective se vor amenaja în forma unor minicartiere, cvartale cu imobile de locuințe colective grupate în 3, 5, 6 sau 8 unități cu spațiu verde împrejmuit, zonă în care se vor amenaja grădini private, alte spații verzi și locuri de joacă securizate.

Aici noua generație poate copilări protejată de pericolele și noxele arterelor de circulație. Majoritatea blocurilor vor fi cu regim de înălțime P+5 și P+6.

VĂ PROPUNEM URMĂTOARELE MODELE DE CASĂ

VĂ PROPUNEM URMĂTOARELE MODELE DE CASĂ

MODELE CASĂ

Casă RED 1

Descriere si detalii

Casa este adesea refugiul nostru, locul în care ne retragem pentru a ne bucura de intimitate, confort și căldura familiei. Astăzi, vă prezentăm o sugestie de casă cu trei dormitoare și trei băi, care simbolizează echilibrul perfect între spațiu, eleganță și funcționalitate.Acest plan al casei este gândit cu etaj. La parter se afla holul, locul de primire al casei, din care se ramifică încăperi precum biroul și baia de la parter. Urmează ceamera de zi, în care se află locul de luat masa și bucătăria.
Pe lângă acestea întâlnim spălătoria, încă un hol și scările câtre etaj. Urcând la etaj se află un hol care duce către un dormitor matrimonial care are dressing, baie proprie și priveliște la curtea din spatele casei.

La etaj se mai găsesc o baie și două dormitoare perfecte pentru a fi utilizate pentru copil și pentru oaspeți.Pe lângă casă, parcela de teren oferă destul spațiu încât în partea din față a casei să îți poți parca mașină și să ai spațiu verde. În spatele casei cu ieșire din camera de zi, se potrivește foarte bine o terasă înconjurată de gazon.

MODELE CASĂ

Casă RED 2

Descriere si detalii

Un concept contemporan care transformă parcela de teren într-un spațiu multifuncțional, perfect pentru viața de familie și pentru întâlniri cu prietenii. În continuare, vă prezentăm o astfel de casă, unde bucătăria open space reprezintă inima și sufletul spațiului.Planul casei este realizat cu parter și etaj, spațiu verde în fața casei potrivit pentru alei de mașină, iar curtea din spate este destul de spațioasă încât să se poată realiza o terasă și si rămână spațiu verde.La intrarea în casă se află un hol spațios care duce către bucătăria cu concept open space.

Din conceptul open space care întrunește bucătăria, camera de zi și locul de luat masă, se ramifică ieșirea către curtea din spate, baia, scările și biroul cu vedere spre curtea din fața.Etajul casei este alcătuit dintr-un hol care duce către cele trei dormitoare și către baie. Dormitorul matrimonial are propria baie și dispune de un balcon care are deschidere spre curtea din față a casei.

MODELE CASĂ

Casă RED 3

Descriere si detalii

Parcela de teren o poți folosi pentru a-ți construi casa mult dorită, printr-un design arhitectural elegant și atrăgător, garaj incorporat care aduce confort și practicitate în viața de zi cu zi. Planul casei începe cu holul care deschide spre parterul casei, unde se găsește biroul, baia, spălătoria, și scările. Și acest plan de casă are conceptul de open space în care sunt integrate bucătăria, locul de luat masa și livingul. Din planul parterului se face deschiderea către terasă și garajul care reprezintă un apect cheie pentru această casă. Garajul incorporat oferă un loc sigur și convenabil pentru a vă parca mașina, iar pe lângă asta est e și un spațiu suplimentar pentru depozitare.

Urcând scările se găsește un hol din care se intră în cele două doarmitoare și în baia de la etaj. Din același hol se accesează dormitorul matrimonial care are propria baie și balcon cu priviliște la curtea din față.Pe această parcelă de teren se pot realiza zone verzi care să reprezinte o oază de relaxare sau un spațiu decorativ.

MODELE CASĂ

Casă RED 4

Descriere si detalii

Casa doar cu parter este o alegere populară pentru cei care caută un stil de viață simplu și accesibil. Acest plan de casă este potrivit în special pentru cei care pun accentul pe funcționalitate și confort. Acest tip de locuință oferă un mediu atrăgător și funcțional pentru a fi construit pe parcela de teren. Din lateralul planului casei se intră în conceptul open space unde se afla bucătăria, camera de zi și locul de luat masa. Din conceptului open space, de-alungul holului, se găsesc baia și un dormitor care are privelistre spre curtea din fața a casei. În partea opusă a casei, cu ieșire spre curtea din spate, se afla dormitorul matimonial care are propria baie și dressing.

Pe această parcelă se pot realiza alei pentru parcarea mașinii, în jurul casei se poate proiecta spațiu verde, iar în curtea din spate se potrivește numai bine o terasă care să fie puctul cheie pentru a completa această casa. Casă nu are scări sau niveluri suplimentare, deoarece se pune accentul pe funcționalitate și confort, oferind totodată un design modern și atrăgător.

MODELE CASĂ

Casă RED 5

Descriere si detalii

Un mod în care poți folosi parcela de teren ca să realizezi o casa primitoare și pregătită pentru întalniri cu familia și prietenii este Casa RED 5, cu plan de parter și etaj, înconjurată de o curte verde, cu alee pentru parcarea mașinii și spațiu pentru terasă.Acest plan de casă începe cu parter open space, reprezentând un designului modern, care pune accentul pe spațiu, lumină și conectivitate. Pe lângă conceptul în care bucătătria, locul de luat masa, camera de zi și holul care se într-unesc, la parter se mai găsesc baia, încăperea de depozitare și ieșirea spre curtea din spate.

Urcând la etaj, se afla un hol care duce spre cele două dormitoare care au propriul dressing spațios și dormitorul matrimonial cu baia matrimonială.

Pozele de mai sus sunt de prezentare, rezultatul final poate sa varieze.

Pozele de mai sus sunt de prezentare, rezultatul final poate sa varieze.

ZONA DE RECREERE

City Park este cel mai mare proiect nou de parcuri tematice dar și zone de relaxare si facilitati de sport din Arad.

LOCUINŢELE ARED RED 9

Spațiile exterioare vor fi amenajate cu pergole dotate cu hot-spoturi wifi și stații cu panouri solare

ZONA DE RECREERE

City Park este cel mai mare proiect nou de parcuri tematice dar și zone de relaxare si facilitati de sport din Arad.

LOCUINŢELE ARED RED 9

Spațiile exterioare vor fi amenajate cu pergole dotate cu hot-spoturi wifi și stații cu panouri solare